Jamal the Camel

Jamal the Camel,

Deze knotsgekke “dromedaris” dendert door de woestijn met zijn voetbal om te scoren natuurlijk!
2 dagen intensief modelleren, opbouwen, cake carving en dusten.

Veel technieken komen aan bod zoals:

– Werken met modelleerchocolade
– karikatuur opbouwen in lagen en bekleden met een speciale fondant mix waarvan je het recept erbij krijgt.
– Werken met rice krispies. Leer een snelle makkelijke manier rice krispies maken zonder gedoe.
– bekleden v2.0 – 3d strukturen bekleden is anders dan gewone taarten.
– decoratie en afwerking. Leer technisch decoreren waarbij je naden en randen onzichtbaar maakt.
– dusten, schilderen, airbrush. Basis technieken, juiste kleur gebruik, en dosering zijn erg belangrijk. Hiervoor nemen wij tijd hier goed aandacht aan te besteden.
– foodsave: Niet eetbare materialen moeten goed beschermd worden om vervuiling in je taart te voorkomen. Leer unieke technieken om uitstekende delen in je taart te verwerken zonder dat je direct in contact komt met je vulling.

en nog veel meer!

Deze workshop is geschikt voor iedereen die al eens een taart bekleed hebben en figuurtjes geboetseerd hebben.

Het is een flinke taart van ruim 45 cm hoog en 65 cm lang (kop/staart)

Prijs voor deze masterclass is € 265,- incl. lunch, koffie en thee (dummy)
(meerprijs voor cake € 10,-)

Beschikbare plaatsen:

Zaterdag 15 oktober (zondag 16 oktober) – 2 plaatsen vrij

Andere datum komt beter uit? vanaf 2 personen is dit te plannen wanneer het u uitkomt. vraag naar de
voorwaarden

INSCHRIJVEN

Voor de U.S hebben wij een speciale Kerst versie gemaakt! Mocht je deze leuk vinden? geef dit dan aan tijdens je inschrijving, dan zorgen wij voor de juiste materialen.

Geplaatst in Workshops & Masterclasses.