The Crazy Baker Masterclass – België – 25 & 26 april 2015

De eerste internationale Crazy Baker masterclass werd gegeven in Ravels, België waar ik weer waanzinnige leuke nieuwe vrienden heb ontmoet. Ik was te gast bij Fun With Cakes waar gastvrouw Sharon samen met haar man Mark mij fantastisch hebben ontvangen. Qua taal was de barrière natuurlijk nihil, maar sommige woorden waren voor mij nieuw, vooral als het ging om het uitleggen van bepaalde lichaamsdelen 🙂  Maar ook de “microgolf” was een leuk woord die regelmatig voorbij kwam. Al met al hebben wij ontzettend veel gelachen, kei hard gewerkt maar voornamelijk een prachtig werkstuk gemaakt waar iedereen trots op mag zijn.

Ook ik heb natuurlijk veel geleerd van deze bijzondere groep met ervaren workshoppers waardoor mijn inzicht in het organiseren en geven van instructies weer verbeterd is.

Geplaatst in Cakez 'n' Fun International.