Taart & Trends 2015

Workshops, masterclasses, demonstraties en nog veel meer!

Dit jaar is Cakez ‘n’ Fun vertegenwoordigd op de Taart & Trends 2015. Voor de workshoppers is er een doorlopende workshop te vinden die in samenwerking met Ster Taarten Lelystad is ontwikkeld.

Ook is er een mini masterclass te boeken via de website van Taart & Trends . Deze 2 uur durende masterclass is een intensief programma waarin vele leuke technieken aan bod komen. Als extra bonus krijgen alle deelnemers een exclusieve toegang tot een speciaal hiervoor ontwikkelde tutorial van 40 minuten! In deze tutorial leer je alles over het afwerken van je werkstuk. Al met al een waanzinnig programma! Reserveer je plaats snel! vol=vol. Meer informatie vind je in op onze workshop pagina

Op het demo plein zal ik enkele uurtjes aanwezig zijn om het publiek een leuke demonstratie te geven op het gebied van boetseren.

De wedstrijdorganisatie heeft dit jaar een nieuwe categorie toegevoegd namelijk: Impossible Constructions. Wij zijn gevraagd te jureren voor deze categorie. Geïnteresseerd? bezoek de Taart & Trends website en lees de voorwaarden.

 

Geplaatst in Beurzen & Evenementen.